IT'S TEAMWORK

THAT MAKES THE DREAM WORK

Team

Bas v2
Bas Tolmeijer

Co-founder

De expertise van Bas ligt op het gebied van operationele aansturing van complexe organisaties, assetmanagement en financiële strategie. Hij kan daarbij putten uit een rijke directie ervaring in de internationale Hospitality, waarbij hij voor verschillende hotelketens actief was als general manager, area director en vice president.

Bas is als ondernemer, investeerder en CEO verder betrokken bij diverse bedrijven.

Willem Jan
Willem-Jan van den Dijssel

Co-founder

Willem-Jan heeft in zijn inmiddels ruim 40 jaar omspannende loopbaan alle facetten van de hospitality industrie leren kennen. Als president directeur van verschillende (beursgenoteerde) ondernemingen en als serieel ondernemer in zowel food & beverage, hotellerie en gaming. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in finance, onder meer als partner bij een gerenommeerd corporate finance bureau en was hij president-directeur van een beursgenoteerde e-commerce onderneming.

Zijn passie ligt bij het uitwerken van innovatieve concepten en in het vinden van oplossingen voor complexe financiële situaties.

Franscesco
Francesco Monaco

Co-founder

Na een lange carrière in de internationale hotellerie, startte hij met Bas zijn eerste bedrijf in 2001. Met Willem-Jan en Bas werd in 2005 een hotelgroep opgericht, in de jaren erna uitgebouwd en in 2018 succesvol verkocht. Gespecialiseerd in sales, marketing en communicatie ligt zijn verantwoordelijkheid bij de commerciële ontwikkeling en strategie van de onderneming.

Naast zijn werkzaamheden voor EHM Group is Francesco actief als investeerder en CCO in een online onderneming en participeert hij in verschillende startups.

Pauline v2
Pauline Verhoef

Marketing

Enthousiast, energiek en creatief zijn termen die Pauline typeren. Ze gelooft in een gezonde work-life balance en is naast een gedreven collega ook moeder van een tweeling. De huidige economie berust op samenwerken, wat sterker is dan concurreren, een heilige overtuiging!

Pauline is een commercieel specialist die haar sporen ruimschoots verdiende als onder meer director of marketing & communications van een van de grootste Nederlandse hotelketens.

John
John Stoffers

Finance, Legal & IT

Met meer dan 30 jaar ervaring, mag John zich met recht een veteraan noemen in de hotellerie. Hij heeft verschillende seniormanagement posities bekleed bij diverse internationale hotelketens.

Hoewel hij zeer breed is georiënteerd en met ieder vraagstuk kan meedenken, ligt zijn expertise op het gebied van financiële organisatie, juridische kwesties en IT/systemen. 

wouter dekker
Wouter Dekker

General Manager Hotel Haarhuis & Manager Development

Loyaal, direct en creatief. Het anders denken dan anderen en het altijd opzoek zijn naar nieuwe concepten binnen de hotellerie zijn zijn grote passie.

Wouter is na zijn studie aan de hogere hotelschool werkzaam geweest voor verschillende hotelmerken en was als general manager verantwoordelijk voor diverse hotels. Hij haalt zijn plezier uit operationele efficiency en het bouwen van enthousiaste management teams.

bastiaan
Bastiaan Klomp

Algemeen Directeur Thermae 2000

De optimale ervaring voor zijn gasten, dat is wat Bastiaan drijft in zijn werk. Met zijn achtergrond in de top-hotellerie brengt hij oog voor detail gecombineerd met een strakke bedrijfsvoering.

Enthousiast, sociaal en een echte netwerker. Wat hij het liefst doet? Nieuwe concepten ontwikkelen en bouwen aan een mooi product waar zowel gasten als medewerkers zich helemaal op hun gemak voelen.

maurice
Maurice Barbier

Business Analist, Finance & IT

Specialist, betrokken, sociaal en een echte teamplayer.

Met veel passie en power als specialist directie en operatie voorzien van de juiste rapportages en KPI’s, samen verbeteringen doorvoeren en IT processen optimaliseren. Maurice is een klankbord voor operationele afdelingen en gaat gezamenlijk op zoek naar nieuwe onderscheidende ontwikkelingen.

Motto: Samen vernieuwend vooruit!