team website v3

IT'S ALL ABOUT PEOPLE

BELIEVING IN PEOPLE

Over EHM Group

Geleid door een missie waarbij onze zakelijke benadering in harmonie is met de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers, richten we de focus op het potentieel van bedrijven en de ontwikkeling ervan. Door onze manier van werken slagen we erin om zwak presterende bedrijven te ontwikkelen tot marktleiders, een optimaal rendement te genereren en het beste uit mensen te halen. 

Wij werken decentraal, waardoor elk bedrijf zelfstandig wordt geëxploiteerd conform de lokaal best mogelijke strategie. Anderzijds profiteren de managementteams optimaal van de ondersteuning door uitgelezen managementsystemen (van businessplanning en benchmarking tot financiële procedures en operationele richtlijnen), commerciële concepten en persoonlijke begeleiding.

De kwaliteit en het succes van elke onderneming is een afspiegeling van de manier waarop het management inspeelt op uitdagingen in de markt, tegenslagen verwerkt, creativiteit wordt benut en doelen worden nagestreefd. EHM Group biedt de kennis, ervaring en de betrokkenheid om elke uitdaging te buigen in maximaal succes.

Nederland wordt als thuismarkt beschouwd, waar een substantieel netwerk van bedrijven zal worden opgebouwd. Dit inzicht wordt belichaamd door acquisitie van hospitality ondernemingen, ontwikkeling van horecaconcepten en toevoeging van waarde door krachtig management en intelligente middelen.