hero 1 v3

EHM GROUP

PORTFOLIO

Portfolio

 

thermae2000

Thermae 2OOO is één van de grootste en bekendste Wellness resorts van Nederland.

Het biedt unieke baden met water uit eigen bron, sauna's, skin & bodycare, restaurants en een hotel met 60 fraai ingerichte kamers met uitzicht op het Geuldal.

In 2019 vierde Thermae 2OOO haar 30-jarig bestaan met ondermeer de opening van een prachtig panorama saunacomplex en uitbreiding met exclusieve suites. In 2020 zijn de sauna's compleet gerenoveerd, is het terrasvormige buitengebied prachtig vernieuwd en kregen de hotelkamers een upgrade.  

Exterior Best Western Plus Hotel Haarhuis

Hotel Haarhuis is geopend in 1918 als koffiehuis en is sindsdien geëvolueerd tot een van de meest bekende hotels in oost-Nederland. Het beschikt over 127 kamers en suites, restaurant “Perron 5” en 9 conferentiezalen met een capaciteit tot 440 personen.

Het hotel is gelegen in het centrum van Arnhem, pal naast het centraal station.

In oktober 2019 is gestart met een grootscheepse verbouwing van de bestaande faciliteiten. Inmiddels is rooftopbar Blou een succes, hebben we de prijs gewonnen voor het mooiste toilet van Nederland, openden we Hoek, een sfeervolle coffeecorner en zijn de lobby en het restaurant vernieuwd. Ook zijn de kamers prachtig gerenoveerd en biedt het hotel nu een moderne fitnessruimte. 

Luchtfoto Koepel 01

De voormalige gevangenis, die in 1886 door Johan Metzelaar werd ontworpen, kent vele levens: van penitentiaire inrichting tot gevangenis, van huis van bewaring tot opvangcentrum. De volgende bestemming van de Koepel in Arnhem wordt een bijzonder hotel met aansprekende horecaconcepten. 

De verwachte opening zal zijn in 2023. In de tussentijd is de Koepel het podium van diverse (food) popup concepten, kunnen er bijzondere evenementen en feesten worden georganiseerd en kan men teambuilden met de diverse programma's van de escaperooms.