EHM GROUP

PORTFOLIO

Portfolio

 

thermae2000

Thermae 2OOO is één van de grootste en bekendste Wellness resorts van Nederland.

Het biedt unieke baden met water uit eigen bron, sauna's, skin & bodycare, restaurants en een hotel met 60 fraai ingerichte kamers met uitzicht op het Geuldal.

In 2019 viert Thermae 2OOO haar 30-jarig bestaan met ondermeer de opening van een prachtig panorama saunacomplex, uitbreiding met exclusieve suites (2019) en vergroting van het hotel (2020). Ook krijgt de f&b outlets een metamorfose en wordt er een unieke mergelgrot experience gecreëerd (2021). 

Exterior Best Western Plus Hotel Haarhuis

Hotel Haarhuis is geopend in 1918 als koffiehuis en is sindsdien geëvolueerd tot een van de meest bekende hotels in oost-Nederland. Het beschikt over 124 kamers en suites, bar-restaurant “Perron 5” en 9 conferentiezalen met een capaciteit tot 440 personen.

Het hotel is gelegen in het centrum van Arnhem, pal naast het centraal station.

In oktober 2019 zal gestart worden met een grootscheepse verbouwing van de bestaande faciliteiten, vernieuwing van de f&b-outlets en uitbreiding van het aantal kamers. Eind 2021 zullen de activiteiten gereed zijn.

Luchtfoto Koepel 01

De voormalige gevangenis, die in 1886 door Johan Metzelaar werd ontworpen, kent vele levens: van penitentiaire inrichting tot gevangenis, van huis van bewaring tot opvangcentrum. De volgende bestemming van de Koepel in Arnhem wordt een bijzonder hotel met aansprekende horecaconcepten. 

De verwachte opening zal zijn in het 3e kwartaal van 2021.